Транзит на Луната в знаците на зодиака – Общо. Здраве и Красота


Как да внесем хармония в живота си чрез движението на Луната без да е нужно да разбираме от астрология?

Транзит на Луната в знаците на зодиака – „Здраве и Красота“ е много полезна информация и може да се използва от всеки, без да се притеснява от транзитите на другите планети, които за всеки отделен човек са съвсем индивидуални спрямо рождения му хороскоп.

При периодичното си преминаване през Зодиака Луната „усилва“ енергийния поток от съответния зодиакален знак към Земята и в тези дни можем да се възползваме от благоприятните тенденции и да се предпазим от неблагоприятните.

  • Това дава възможност за всеки от нас да наблюдава цикличността в живота си и да си извади собствени изводи и правила за уравновесяване и хармонизиране на различните области в живота.
  • Това дава възможност да изберем подходящ ден за различни здравословни начинания или здравословни практики, диети и режими за хранене, начало на спортни занимания, посещение при зъболекар и т.н.
  • Това дава възможност да изберем подходящ ден за разкрасителни дейносити - козметични процедури, грижи за косата и т.н.
  • Това дава възможност и да определяме подходящите храни през различните дни на лунния месец, които най-добре биха повлияли върху здравето ни (разбира се, най-общо, но все пак достатъчно, като общи тенденции), дори когато нямаме за цел да спазваме някаква специална диета и т.н.


Важно: За още по-пълна и точна картина, особено когато става дума за наистина важни дела и начинания, е добре да се следят и фазите на Лунния цикъл от Новолуние до Новолуние и още една част на Лунния календар - Лунните дни и периодите на Луна без курс.


Текущите периоди на движение на Луната вижте тук
  Лунен календар

Още информация за влиянието на Луната вижте на следните връзки:

  Лунният цикъл - как да го използваме по най-добрия начин 

  Лунни дни - Общо 
  Транзит на Луната в знаците на зодиака - Общо. Емоции, Битие,  Бизнес 
  Луна без курс 


🔺 Важно: абонирай се за нашия бюлетин, за да получаваш безплатно и редовно актуална информация за въздействието на Лунните цикли в нашия живот!

Това със сигурност ще ти помогне да хармонизираш и облекчиш ежедневието си и живота си.

 В бюлетина периодично се включват и препратки към още актуална астрологична информация.

 🔺  За абонамент кликни - ТУК!


💖 Последвайте страницата ни във Фейсбук  Astro Friend 01

*** За да поддържаме здравето си в добра форма, ни е нужна енергия. Кликнете  ТУК  и разберете как да се заредите с енергия лесно и здравословно, без да губите време и усилия!